راست – درست حرارت اسفناج استفاده مخلوط کن

راست – درست: حرارت اسفناج استفاده مخلوط کن پنیر پارمزان قارچ شکم پر با پینر واسفناج اسفناج طرز تهیه قارچ شکم پر

گت بلاگز وب‌گردی طرز تهیه قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج

قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد.

طرز تهیه قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج

به گزارش گروه وبگردی گروه تحریریه سایت جوان، قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از عالی ترین گزینه ها جهت استفاده به عنوان پیش غذا می باشد.
مواد لازم:
قارچ ( با قطر تقریبا 5 سانتی ) 48 عدد
پنیر خامه ای 1 بسته
اسفناج خرد شده است 1 بسته
پنیر پارمزان 1 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری
نان آزمون خرد شده است 1/2 پیمانه
کره یا مارگارین 2 قاشق غذاخوری

عبارات مهم : حرارت

طرز تهیه:
1-فر را با دمای 175 درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را جدا کنید. داخل قارچ را جهت پر کردن با مواد خالی کنید. قسمت بالایی قارچ ها را جدا نکنید.
2-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، اسفناج، نیمی از پنیر پارمزان، نمک و فلفل ها را مخلوط کنید. قارچ ها را با مواد پر کنید. سپس بر روی سینی فر قرار دهید.
3-در یک کاسه کوچک، باقی پنیر پارمزان، نان آزمون خرد شده است و کره یا مارگارین را مخلوط کنید. مواد را بر روی قارچ های شکم پر بریزید و به آرامی فشار دهید.
4-سینی را در فر قرار دهید. 20 تا 22 دقیقه وقت جهت حرارت دهی قارچ ها مورد نیاز است.
5-پس از حرارت دهی غذا را سرو کنید.
انتهای پیام/

واژه های کلیدی: حرارت | اسفناج | استفاده | مخلوط کن | پنیر پارمزان | قارچ شکم پر با پینر واسفناج | اسفناج | طرز تهیه قارچ شکم پر

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog